Oferim o gamă completă de servicii pentru care echipa noastră de specialiști se profesionalizează continuu, pentru a fi la curent cu cele mai actuale metode de investigații și de tratament pentru sănătatea prietenilor noștri patrupezi.
Din lista de servicii de mai jos, prin prisma noilor dotări pe care am reușit să le implementăm, a feedback-urilor clienților și a cazurilor rezolvate, putem spune pentru ultima perioadă că primele cinci servicii sunt punctele noastre forte.
Însă, prin prima profesionalismului, avem grijă să fim non-stop pregătiți pentru orice situație.

Oftalmologie

Mai multe detalii

Cardiologie

Mai multe detalii

Analize de laborator

Mai multe detalii

Stomatologie

Mai multe detalii

Chirurgie minim invazivă

Mai multe detalii

Medicină internă

Medicii spitalul nostru veterinar Pet Stuff se pregătesc continuu în țară și în străinătate, pentru a oferi cele mai inovative metode de diagnostic, individualizate fiecărui pacient și de asemenea tratamentele optime speciei, rasei și vârstei fiecăruia dintre animalele care ne trec pragul spitalului.
Mai multe detalii

Ecografie veterinară

Pentru a completa examenul clinic general și analizele de sânge putem face și examene ecografice. Ecograful ne poate ajuta să obținem informații în plus asupra morfologiei organelor interne.
Mai multe detalii

Anestezie inhalatorie și analgezie

Departamentul nostru de anestezie și management al durerii oferă protocoale avansate de anestezie și control al durerii pentru câini pisici și alte animale de companie. Personalul nostru experimentat în anestezie va oferi atenție prietenului tău, înainte, în timpul și după intervenția suferită.

Medicină preventivă și nutriție

Medicii noștri vă vor stabili cel mai bun plan pentru a preveni bolile infecțioase, parazitare și nutriționale. De asemenea vă pot da sfaturi legate de managementul pacientului pediatric și geriatric.

Terapie intensivă

Unitatea noastră de terapie intensivă se dedică asigurării unei îngrijiri adecvate pacienților în stare critică. Fiecare pacient admis în unitatea de terapie intensivă este atent monitorizat de personalul nostru și evaluat în mod constant de medic.

Ai nevoie de informații sau de ajutor pentru animalul tău de companie?

Stabilește o programare!

ALTE SERVICII

Vaccinare

Ei bine ai făcut-o nu-i așa ? Ai fost și ți-ai găsit un cățel așa e? Și dacă acesta este primul câine din viața ta, s-ar putea să fii puțin anxios și în mintea ta să apăra un „Vai ... ce am făcut?”. Este normal, e un moment important în viața noastră așa ca noi ți-am pregătit câteva informații despre cum îți poți ajuta blănosul să treacă peste această perioadă critică din viață lui.
Mai multe detalii

Sterilizare

Dacă ai vizitat vreodată un adăpost de animale, ai văzut probabil sutele de animale fără casă. Multe din aceste animale vor fi eutanasiate dacă nu vor fi adoptate la timp. Nu le poți salva pe toate, dar, poți preveni suprapopularea sterilizându-ți animalul de acasă.
Mai multe detalii

Ortopedie

In cazul unui eveniment nefericit suntem aici, spitalul nostru veterinar oferă servicii de ortopedie pentru orice pacient de la mic la mare. Chirurgii noștri sunt gata să pună la loc fiecare os. Pentru asta folosim implanturi metalice, interne sau externe, de ultimă generație.

Pașapoarte și microcipări

Microciparea este obligatorie la noi în țara. De asemenea este obligatorie pentru a putea călătorii cu blănosul tău în afara țării. Microciparea se realizează printr-o simplă injecție cu care se introduce un microcip sub pielea animăluțului. Pentru a călătorii în afară țării vei avea nevoie și de un pașaport, singurul document valabil recunoscut internațional.

Pet shop și farmacie

Poți găsi la noi majoritatea produselor de uz veterinar fie medicamente fie suplimente sau accesorii pentru toți prietenii tăi cu 4 picioare.

Cosmetică

Spitalul nostru veterinar oferă pe lângă servicii medicale și servicii de cosmetică. La noi, animăluțul tău, poate fi spălat, tuns, aranjat, periat și parfumat.