Ioana Sandu

Dr. Ioana Sandu, medic veterinar cu competențe în patologie clinică veterinară (hematopatologie, citopatologie, biochimie clinică, boli infecțioase, patologie generală) și oncologie clinică.
Absolventă a Facultății de Medicină Veterinară București, promoția 2020. Este absolventă a cursurilor de patologie clinică veterinară din cadrul Școlii pentru Studii Avansate Veterinare din Luxemburg (ESAVS).
În prezent, realizează un curs post-universitar de lungă durată în oncologie veterinară în cadrul Școlii Internaționale pentru Studii Post-universitare Veterinare (ISVPS). Este lector și
consultant în domeniul patologiei veterinare clinice.

A realizat stagii de pregătire în domeniul patologiei clinice și anatomiei patologice atât în țară, la Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, cât și în străinătate, la Facultatea de Medicină Veterinară din Barcelona, Serviciul de hematologie veterinară.
Este membru activ al societăților europeană (ESVCP/ECVCP) și americană (ASVCP) în domeniul patologiei clinice veterinară. Participă la congrese internaționale, școli de vară, workshopuri și seminarii de specialitate pentru a se menține constant la curent cu informațiile recente din medicina de specialitate.