Raluca Turbatu

Este studentă în anul VI la Facultatea de Medicină veterinară, promoția 2011-2017, la ciclul de master ,,Managementul bolilor animalelor de companie, sport și exotice”. A obținut în anul 2014, la Iași, PREMIUL I la concursul național Agronomiada,disciplina Semiologie,iar un an mai târziu a absolvit modulul de ,,Medicină veterinară de urgență”.

Perfecționistă, disciplinată și cu o afecțiune infinită pentru necuvântatoare, este atrasă de domenii precum Medicină internă, Semiologie-diagnostic clinic și paraclinic, Imagistică. Consideră că pasiunea este cheia succesului în orice activitate întreprinsă și privește fiecare caz ca pe o provocare, dar și ca pe o oportunitate de a învăța ceva nou și de a se autodepăși.

După o perioadă de voluntariat în alte cabinete, devotamentul și continua pregătire a medicilor de la Pet Stuff au determinat-o să aleagă să se alăture echipei prin intermediul programului de internship ,,Ajută un student la Medicină Veterinară”, modulul ,,Anestezie inhalatorie și medicină de urgență”.