Cristina Coman

Poate parea de neinteles, dar as scrie carti despre altii, insa atunci cand trebuie sa ma descriu parca mintea intra in blocaj. Nu ar trebui sa fie asa, mai ales dupa 10 ani de experienta in Marketing, o Facultate de Sociologie la activ si multe proiecte minunate care imi pot fi carte de vizita fara de tagada.

Dar, imi voi lua avant si voi incepe prin a va spune ca sunt o mare iubitoare de animale. Nu, nu sunt vorbe marete, fiind fericita posesoare a celui mai adorabil pisoi din lume ! Suflet pe care l-am salvat din strada si care se identifica cu insusi sufletul meu ! Asta cu iubirea.

Legat de pasiuni, Social Media este pe primul loc, la concurenta cu calatoriile. Ambele inseamna sa descoperi, amandoua presupun sa ai o fire curioasa, sa iti placa noul, sa ai placerea de a comunica, sa acorzi timp de a cunoaste oameni despre care nu stii nimic, amandoua cer din partea ta organizare, strategie si …dedicare.

Cat despre job ? Ei bine, mi-am dedicat creativitatea, cunostiintele si universul ideatic fascinantului marketing. Cam tot din aceleasi considerente pe care se bazeaza si pasiunea pentru Social Media si Calatorii.