Testimoniale

Recomandări din partea clienților noștrii.

Medicii sunt foarte atenți si mi-au caștigat încrederea. Recomand cu drag.

Lidia

Medici minunați, pasionați de ceea ce fac, pun suflet pentru fiecare animal în parte. Recomand cu încredere!

Bekka

Medici tineri, moderni și cu suflet mare. Cea mai frumoasă echipă!

Mihai

Adevărați profesionaliști, implicați și de mare ajutor! Motănelul meu a fost salvat și acum este tare fericit și jucăuș!

Katselija

Eu sunt Bibina, anul trecut am mâncat de pe jos – mi se mai spune “tomberonista” – și m-am îmbolnăvit,  nu mai puteam mânca, slăbisem mult. După ce te-am întâlnit, ai depistat repede problema, m-ai tratat și așa am început să-mi revin. M-a ajutat mult și faptul că ești bună și blândă. Multumesc!

Bibina, 5 ani – pisică europeană

Am apelat la clinica Pet Stuff pentru a trata cockerul care suferea de bronșită cronică și alte complicații din care nu credeam că va scăpa cu viață. Mulțumită profesionalismului medicului Cristea Cristian și a echipei, cainele și-a revenit spectaculos. Recomand cu mare căldură acest cabinet!

Kara, 14 ani – cocker

Mii de mulțumiri echipei Pet Stuff care s-a chinuit cu Honey o lună de zile. Honey știe cine l-a făcut bine și se bucură de câte ori vine la clinică. Mă felicit acum că nu m-am oprit până când nu am găsit un loc unde am simțit că sunt oameni care vor cu adevărat să încerce să-l ajute. Mulțumesc!   […]

Honey, 13 ani – labrador

Când am fost găsiți, eram tare micuți, epuizați și fragili. Fiecare dintre noi a primit ajutor medical și multă afecțiune la clinica veterinară Pet Stuff din partea Dr. Ruxandra Tenia și Dr. Daniel Cristea. Doi medici cu suflet mare și cu o afectivitate imposibil de neremarcat. Mai mult de atât toți am fost adoptați!

Trei pisoi abandonați